Met deze zaklamp kun je eenvoudig een vuurtje stoken

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

In de meeste huishoudens slingert ergens wel een zaklamp rond. Handig wanneer de stroom uitvalt of wanneer je in de kruipruimte moet om iets te repareren. Kinderen gebruiken zaklampen graag voor uiteenlopende (nacht)spelletjes of het vertellen van spannende verhalen. Maar de gemiddelde huis, tuin en keuken zaklamp is allemaal niets vergeleken met de ‘FlashTorch’.

Een zaklamp die verlicht en verwarmt

De FlashTorch van Wicked Lasers is echt mannenspeelgoed. Met de mogelijkheid om de verlichting op te schroeven tot 4100 Lumen kun je de omgeving flink verlichten. Maar deze zaklamp kan meer. Wicked Lasers zorgde ervoor dat de warmte die vrij komt bij het schijnen met de lamp zó hoog is, dat je er vuur mee kunt stoken!

Het in brand steken van voorwerpen, het stoken van vuur in de open haard of het aan maken van de barbecue…met de FlashTorch draai jij je hand er niet meer voor om. Richten, drukken en…hoppa! Directe warmte waar jij het nodig hebt. En dat voor slechts 180 euro (omgerekend).

Waarschuwing voor brandgevaar

De FlashTorch is natuurlijk ook ontzettend handig tijdens kampeertochtjes. Daarbij komt hij zowel als verlichting in het donker als voor het maken van vuur zeer goed van pas. Er wordt zelfs gezegd dat je er een ei mee kunt bakken! Maar let op, de hitte die de zaklamp produceert bij het schijnen van licht (en het maken van vuur) heeft ook één nadeel: de zaklamp blijft nog even heet. Hij is dus handig in gebruik, maar pas op dat je hem daarna niet achteloos in je broekzak stopt, want dat kan nog al pijnlijk aflopen…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...