Design

Laatste update:

Wootbikes: prachtige fietsen van Nederlandse makelij

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

We worden gemiddeld zo’n drie keer per week verliefd op een prachtig project of toffe gadget en bij deze Wootbikes is dat niet anders. Deze in Nederland gemaakte fietsen hebben een eigen, unieke uitstraling met, jawel, houten elementen.

Fiets uit Nederland

Als fietsland zijn fietsen natuurlijk onmisbaar en deze er ook nog eens classy uitzien, dan zijn we om. Dat hebben de heren van Wootbike goed voor elkaar: de modellen zijn stuk voor stuk stijlvol en goed ontworpen. Met een licht frame van sterk metaal en een degelijke afwerking zorgt voor een mooi, compleet geheel. De banden zijn gemaakt van zogenaamd L3R rubber, dat ook gebruikt wordt bij motorbanden. Uiteraard hoort een stuur van hout ook tot de mogelijkheden. Dit stukje kwaliteit is te bewonderen op de site van Wootbikes en te koop vanaf € 599.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer