WK bril in oranje stijl, doe jij mee met de voetbalgekte?

WK bril in oranje stijl, doe jij mee met de voetbalgekte?

Het komt nog niet echt los lijkt, de gekte rond het aanstaande wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Misschien inderdaad wel omdat de verwachtingen van onze jongens dit jaar vrij laag zijn, helaas.

Brillenketen Specsavers laat zich hierdoor echter niet tegenhouden. Zij hebben momenteel twee exclusieve Oranje zonnebrillen in hun collectie opgenomen. Met zo’n trendy WK bril heb je in hun ogen een onmisbaar accessoire om het Nederlands elftal tijdens dit WK  in stijl en fanatiek aan te moedigen.

Nederlandse vlag

Het betreffen twee modellen volgens de laatste brillenmode. Ze zijn ontworpen met een stijlvol zwart montuur, of met een gevlekte print. Uiteraard hebben ze allebei oranje poten en de Nederlandse vlag ontbreekt er, zij het minder opvallend, ook niet op. Brillen zijn verkrijgbaar voor € 29 zonder sterkte. Met sterkte, inclusief standaard eenvoudige zonneglazen, kost een bril € 79.

Vanaf vrijdag 30 mei te krijgen in iedere Specsavers winkel in Nederland. De oplage is beperkt. Dus ben je een echte fan, ga met je slaapzak voor de deur liggen om er zeker eentje te bemachtigen!

wk bril

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo