Withings Activité Pop: stijlvolle smartwatch interessante prijs

Withings Activité Pop: stijlvolle smartwatch interessante prijs

De Withings Activité Pop heeft veel weg van zijn grote (en dure) broer, de Withings Activité, maar is zoals te verwachten veel goedkoper.

Withings Activité Pop

De Withings Activité Pop werd geïntroduceerd tijdens de CES 2015 in Las Vegas en is een reactie van het bedrijf op de vraag naar goedkope(re) smartwatch. De Withings Activité werd erg goed ontvangen, maar door het prijskaartje van $ 450 niet voor iedereen te bereiken. Met de nieuwe Withings Activité Pop die een prijskaartje heeft van $ 150 komt daar verandering in.

Withingsactivitépop4

Ja, zelfs zwemmen

De materialen zijn wel van andere kwaliteit en het ‘Swiss made’ is niet terug te vinden op de Pop. Wel de functies zijn grotendeels gelijk gebleven, zo kunnen stappen, slaap en zelfs zwemmen bijgehouden worden om dit vervolgens te synchroniseren met de bijbehorende app. De Withings Activité Pop heeft een accuduur van een 8 maanden, is waterdicht tot 30 meter en is in verschillende kleuren en maten beschikbaar.

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

Zie jij iets in zo’n ‘goedkopere’ en toch stijlvolle smartwatch?

Withingsactivitépop5 Withingsactivitépop3 Withingsactivitépop1

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo