WhatsApp heeft problemen door storing DYN

WhatsApp heeft problemen door storing DYN

WhatsApp functioneert samen met een aantal andere diensten niet optimaal. Dit heeft te maken met een storing bij DYN, een partij die vooral bekend staat om diensten rondom DNS.

WhatsApp-storing

DYN wordt momenteel aangevallen door kwaadwillenden, een zogenaamde DDOS-attack. Hierdoor werken de diensten van deze provider niet en dit zorgt ervoor dat wereldwijd de nodige diensten last van problemen hebben. Zo is onder andere Spotify, Netflix en Twitter de dupe, maar ook WhatsApp.

WhatsApp is niet volledig offline, maar er zijn wel problemen. Zo is het vaak moeilijk om foto’s of video’s te versturen of openen en berichten kunnen wat vertraagd binnenkomen of verzonden worden.

Wanneer de storing opgelost wordt is vooralsnog niet bekend. Uiteraard is DYN druk bezig de aanval af te slaan, maar of dit snel succesvol is blijft de vraag.

Tags:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo