Laat je wekken door de geur van versgebakken koekjes of tropisch fruit!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

wekker met licht, geluid en geur

Hoe zeer je ook uitkijkt naar de dingen die je op bepaalde dag gaat doen, wakker worden en uit bed komen is toch altijd een dingetje. Het goedbedoelde, semi-vriendelijke, geluid van de wekker motiveert ons vooral zo snel mogelijk op een knop te drukken. Make it stop! En dan moet je dus opstaan. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

Dat is lekker wakker worden

Natuurlijk hebben we al eerder de Gameboy-wekker besproken, maar wat als je iedere ochtend heel relaxed wakker kan worden met het juiste licht, het juiste geluid én de juiste geur. Dan begint je ochtend heel anders! En nee, daarvoor hoef je geen koffiezetapparaat voor in je slaapkamer te zetten en ook de fruitschaal en die verse bos bloemen mogen gewoon beneden blijven. Want die lekkere geur, die komt voortaan uit jouw nieuwe wekker; de Sensowake Trio.

Licht, geluid en geur

Hoe meer zintuigen je gebruikt, hoe intensiever iets binnenkomt. Door dat proces op te bouwen wordt je langzaam wakker en kom je dus een stuk meer ontspannen uit bed. De Sensowake Trio begint, drie minuten voor je wektijd met het verspreiden van de door jou gekozen geur. Na een minuut verandert ook de verlichting van de wekker, om je te laten merken dat het dag is. In de laatste minuut komt hier geluid bij. Nu 3 zintuigen actief geprikkeld worden ben je klaar om de dag te beginnen. Tijd om op te staan!

Wat is jouw favoriete geur?

Om de juiste geur in de Sensowake Trio te krijgen, gebruik je een soort geur-cartridge. Deze cassette moet je iedere 30 dagen vervangen. Je kunt dus ook regelmatig een andere geur testen. Je kunt onder andere kiezen uit:

  • Cappuccino
  • Zeelucht
  • Pepermunt
  • Dennenbos
  • Sinaasappelsap
  • Koekjes
  • Tropisch fruit
  • Gras
  • Chocola

Wat is jouw favoriet? Bestel de Sensowake Trio nu vanaf ongeveer 50 euro en je bent in november één van de eerste die de wekker ontvangt. Wedden dat jij komende winter iedere ochtend fris en fruitig naast je bed staat?

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...