Warme handschoenen, en je smartphone gebruiken, wie wil dat niet!

Warme handschoenen, en je smartphone gebruiken, wie wil dat niet!

Dat het kouder wordt zal niet lang meer duren, en ook sneeuw lijkt in aantocht. Tijd voor handschoenen dus. Maar jaarlijks probleem is dat je niet zomaar meer je smartphone kunt gebruiken om even een gesprek op te pakken, of te appen, zonder dat je eerst je handschoenen moet uitdoen. AEON komt echter met een mooie oplossing, namelijk een paar handschoenen waarmee je wel een berichtje kunt sturen, of kunt bellen, zonder ze eerst uit te hoeven trekken. En ja, qua ontwerp ook nog prachtig mooie handschoenen, wat wil je nog meer!

AEON handschoenen hebben als geheim dat er nanotechnologie in verwerkt is. Deze nanotechnologie “imiteert” als het ware de menselijke huid, zodat je tablet of smartphone wel reageert op je aanrakingen. Dus lekker warme handen hebben, en toch kunnen bellen en appen.

De handschoenen zijn waterdicht, heerlijk warm en van uitstekende kwaliteit. Het is van origine begonnen als een Kickstarterproject. Inmiddels zijn de handschoenen in productie genomen, en kun je ze hier bestellen. Kosten zijn $ 65 (is ongeveer € 50). Ze zijn verkrijgbaar in diverse designs en maten.

Ze geven aan dat de handschoenen nog voor de feestdagen verzonden kunnen worden. Laat je dus verrassen onder de kerstboom!

warme handschoenen warme handschoenen

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo