oplader snoer hack

Dit is dé manier om te voorkomen dat het snoer van je oplader stuk gaat

Dat moment waarop je telefoon aangeeft dat ‘ie ieder moment uit kan vallen vanwege een lege accu is altijd even spannend.. Je moet de oplader nog opzoeken (waar blijft dat ding toch elke keer?) en een geschikt stopcontact voor je telefoon de 0% bereikt. Niet omdat je leven daar van afhangt, maar wel omdat we graag bereikbaar blijven.

Het snoer van je oplader kan stuk

Omdat de meeste mensen hun telefoon ook nog gebruiken terwijl deze aan de oplader hangt, buigt het snoer van de oplader regelmatig in de gekste bochten. Tel daar alle momenten bij op dat je het snoer snel even bij elkaar raapt om in je tas te doen…en hoe hard je er soms aan moet trekken om ‘m daarna weer uit de knoop te krijgen.. Eigenlijk helemaal niet raar dat er een dag kan komen dat het snoer stuk gaat.

Klik hier om cookies te accepteren en deze content te tonen

Vermijd onnodige kosten voor een nieuwe telefoonlader

Hoe logisch het kapot gaan van een snoer ook is, vervelend is het wel. Het beste is dus ook om dit te voorkomen. Want zonder oplader zitten is vreselijk onhandig én het kost je ook nog eens geld om een nieuwe te kopen.

Dit is dé oplader hack om je snoer te beschermen

Het beste is het om voorzichtig met je oplader om te gaan. Daarmee win je al de helft. Gebruik je onderstaande hack? Dan gaat het snoer van je telefoonlader nóg langer mee. En het mooie is: De hack is super simpel en je hebt de benodigdheden zeker weten in huis!

1. Ga op zoek naar een (oude) balpen en haal de veer er uit.

2. Pak het beginnetje van de veer en doe deze om het snoer heen (zo dicht mogelijk bij het stekkertje.

3. Draai de veer rond tot hij volledig om het snoer gedraaid zit.

Klik hier om cookies te accepteren en deze content te tonen

Tadaaaa! Dat is alles. De veer beschermt het meest kwetsbare deel van het snoer van je oplader en je kunt de telefoonlader nu met een gerust hart nog heel erg vaak gebruiken. Natuurlijk altijd wel even opletten of je een veilige oplader hebt… Succes!


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Ook interessant
Herinneringen ophalen: Apple bracht 21 iPhones uit