WK voetbalschema in een handomdraai in je Google agenda

WK voetbalschema in een handomdraai in je Google agenda

Bang dat je een wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal 2014, dat gespeeld wordt in Brazilië, gaat missen?

Er zijn vele apps beschikbaar om alles van het WK voetbalschema bij te houden. Een hele makkelijke is de link hier beneden, die automatisch alle wedstrijden in een handomdraai in je Google agenda zet, wat wil je nog meer!

URL

Als je de webversie van je Google-agenda opent, heb je aan de linkerkant van je agenda de optie om “andere agenda’s” toe te voegen. Kies vervolgens voor “toevoegen via URL” en plak daar de link in zoals hij hier staat:

 https://www.google.com/calendar/feeds/vdmtdcektajkqjk51vvda4ni4k%40group.calendar.google.com/public/basic

wk schema

Ververs de pagina en heb simpelweg een paar seconden geduld. Je zult zien dat nu de te spelen wedstrijden keurig netjes in je Google-agenda genoteerd staan. Omdat de tijd op je tijdzone is afgestemd, heb je meteen de correcte speeltijd voor ons land erbij staan. Als extra wordt de agenda na de groepsfase automatisch geüpdatet, dus ook de knock-out wedstrijden kun je niet vergeten. Laatste tip: op je smartphone dien je bij de instellingen van je agenda’s wel nog het vinkje “World Cup 2014” aan te zetten. Succes, nu Oranje nog naar de finale! 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo