WK voetbal schema in een handomdraai in je Google agenda

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

WK speelschema

Bang dat je een wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal 2022, dat gespeeld wordt in Qatar, gaat missen? Dan is er goed nieuws, je kunt namelijk eenvoudig het WK voetbalschema aan je Google agenda toevoegen.

WK voetbalschema Google Agenda

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar om alles van het WK voetbalschema bij te houden. Een hele makkelijke is de link hier beneden, die automatisch alle wedstrijden in een handomdraai in je Google agenda zet, wat wil je nog meer!

Wil je dus altijd op de hoogte zijn en eventueel meldingen ontvangen zodra er een wedstrijd aan zit te komen, dan is het eenvoudig om deze wedstrijden in je Google Agenda te zetten.

Hierbij is het goed om te weten dat de eerste wedstrijd begint op zondag 20 november om 17u NL tijd. De uiteindelijke finale zal gespeeld worden op 18 december om 16u Nederlandse tijd.

Via: pixabay.com | Pixel. 2013, CC

Toevoegen: dit is hoe het werkt

Als je de wedstrijden toe wil voegen aan jouw agenda is dit redelijk eenvoudig om te doen. Natuurlijk dien je een actieve Google Agenda te hebben, maar de stappen die daarop volgen zorgen ervoor dat het WK schema snel in jouw Google Agenda verschijnt.

Om dit voor elkaar te krijgen kun je onderstaand stappenplan volgen. Maar laat ik eerst beginnen met het eindresultaat.

????Deze agenda wordt automatisch geüpdatet zodra de speelrondes verstrijken. Je hebt dus altijd een actueel overzicht beschikbaar.

Als je alle stappen hebt gevolgd, dan zul je in jouw Google Agenda een soortgelijk speelschema terugvinden. Uiteraard kun je de kleur zelf aanpassen, maar persoonlijk vond ik oranje wel gepast…

Speelschema WK agenda

1. Zorg dat je een actieve Google Agenda hebt

Zorg dat je een actieve Google Agenda hebt, maar ook bent ingelogd met het juiste account. Dubbel check dit altijd even, anders komen het WK schema niet in de juiste agenda terecht.

2. Open onderstaande link

Open deze link om het WK schema in Google Agenda te importeren.

Wil je gebruik maken van een andere agenda, check dan de links hieronder:

WK Schema Google Agenda

3. Check of je een melding ziet

Deze agenda wordt op de achtergrond geïmporteerd ziet. Dit verschijnt onderaan in beeld als het goed is.

Als het goed is zie je nu aan de zijkant een nieuwe agenda verschijnen, met de naam ‘WK’. Deze kun je in- en uitschakelen in Google Agenda. Hier kun je eventueel ook de kleur van deze agenda aanpassen.

Het WK speelschema ziet er dan zo uit.

WK Schema Google Agenda

Nog meer agenda’s?

Bovenstaande werkt voor Google Calendar, maar er zijn natuurlijk ook nog andere agenda’s. Daar heb je andere bestanden/linkjes voor nodig. Hieronder een aantal veel gebruikte agenda’s en de daarbij behorende linkjes.

Nu alleen nog hopen dat er op 18 december de naam ‘Nederland’ verschijnt in je agenda. Aan jouw voorbereiding zal het in ieder geval niet liggen!

Dank aan Voetbalkrant voor het maken van deze agenda’s!

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...