Vaavud komt met ‘s werelds eerste draagbare windmeter inclusief app

Vaavud komt met ‘s werelds eerste draagbare windmeter inclusief app

Vaavud heeft een draagbare windmeter ontworpen die de gemeten data makkelijk kan doorsturen naar een gekoppelde app. Hierop zijn dan de actuele en real-time wind-statistieken te zien en is de gebruiker dus altijd op de hoogte van de omstandigheden in zijn omgeving.

De Vaavud V2 past in een broekzak en met de gekoppelde app is het mogelijk historische data, maar ook informatie van medegebruikers te vinden, wereldwijd. Op deze manier wordt Vaavud een crowd-windmeetsysteem met, afhankelijk van het aantal gebruikers, veel handige en actuele data. Deze windmeter heeft zijn funding op Kickstarter al binnen en zal in november op de deurmat van de backers vallen. De verwachte retailprijs is ongeveer € 45, meer informatie op Kickstarter en de website van Vaavud.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo