USB 3.0-stick op de markt gebracht door Porsche en LaCie

USB 3.0-stick op de markt gebracht door Porsche en LaCie
Een memorystick met een opslagcapaciteit van 32 GB, en USB 3.0 heeft, supersnel dus. Daarnaast is hij ook nog eens heel compact en stijvol, wie zou zoiets dan op de markt brengen? Juist ja, kan niet anders dan een samenwerking zijn tussen

LaCie en Porsche Design. De stick is mooi slank, heeft een stalen constructie, en dankzij een krasbestendige connector blijft de USB-stick heel mooi in het dagelijks gebruik.

usb 3.0

Al sinds een jaar of 10 ontwikkelen LaCie en Porsche Design samen producten waarbij ze de nieuwste technieken als inspiratiebron gebruiken. Zo ook dus het meest recente paradepaardje uit hun stal, de LaCie Porsche Design USB-stick.

LaCie’s Private/Public-software zorgt ervoor dat vertrouwelijke gegevens goed beschermd worden die op de Porsche Design USB-stick worden opgeslagen. Mocht je de stick verliezen, of dat ie gestolen wordt, dan is hij beveiligd door middel van 256-bit AES-encryptie en wachtwoordbeveiliging. Ook ongeautoriseerde toegang is hierdoor onmogelijk.

De snelheid is natuurlijk net als een echte Porsche, liefst 95 MB/s maximaal, spreekt voor zich dat wel een USB 3.0 poort gebruikt moet worden in dat geval.

De LaCie Porsche Design USB-stick is beschikbaar met capaciteiten van 16 GB en 32 GB. Prijs begint bij € 29,99 inclusief btw. Hij is te bestellen bij de LaCie Online Store en LaCie-verkooppunten. Er wordt een garantie geboden van twee jaar. Maar een Porsche kapot krijgen? Doe je best.

usb 3.0

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo