Deze uitvinding moet iedere pizzaliefhebber in huis halen

Voor de gemiddelde pizzaliefhebber maakt het vrij weinig uit of de zweetdruppels op het voorhoofd staan of de handen er bijna afvriezen. Zij schuiven in ieder seizoen maar al te graag een pizza naar binnen.

Uit de diepvries of vers?

We hoeven niet lang te discussiëren over het feit dat een verse pizza veel beter smaakt dan een pizza uit de diepvries. Toch wordt er vaker een pizza uit de vriezer gehaald dan een berichtje naar de lokale pizzeria. Niets mis mee uiteraard, maar een derde optie wordt vaak niet eens overwogen. Pizzaliefhebber opgelet, tijd om de handen uit je mouwen te steken!

Pizza pizzaoven
Via: depositphotos.com | steauarosie

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

De pizzakoning van je vrienden

De meeste mensen hebben geen pizzaoven in de tuin. Als je die toevallig wel hebt staan, ben jij in je vriendengroep vast al bekroond tot pizzakoning. Je vrienden bellen jou op als zij trek hebben in een pizza en vragen je om de oven alvast flink op te warmen. Voor je het weet staan ze al bij je in de tuin met een pizzapunt in hun hand. Is het niet eens tijd voor iets anders?

Pizza pizza oven
Via: flickr.com | Pizza Masetti Craiova, CC

Een draagbare pizzaoven

Kijk, nu praten we ergens over! Een draagbare pizza oven die je overal mee naartoe kunt nemen. De Ooni Karu is een krachtige hout-, houtskool- en gasgestookte pizzaoven die 500 °C bereikt in slechts 60 seconden. Met zijn krachtige explosie van vlammen is het een grote verandering in de innovatie van pizzaovens. Tel daar een optimale luchtstroom, een maximale warmtebehoud, een roestvrijstalen behuizing en een extra dikke stenen bakplaat bij op en je hebt dé perfecte pizza avond.

Via: kickstarter.com

Draagbaar is ook écht draagbaar

Als je een groot kratje bier kunt dragen, is voor jou een pizzaoven geen enkel probleem. Deze geniale uitvinding weegt namelijk slechts 12 kilo. De poten kun je daarbij handig opvouwen en de schoorsteen is afneembaar. Deze kan je vervolgens in de oven opbergen. Een pizza oven verplaatsen was nog nooit zo makkelijk!

Via: kickstarter.com

Voordelige prijs

Voor deze draagbare pizzaoven zal je €253 neer moeten leggen. Klinkt in de eerste instantie misschien wat veel voor een draagbare pizza oven, maar de kosten van een vaste pizzaoven kan echter in de duizenden euro’s oplopen. Als je deze twee ovens vergelijkt, is een draagbare pizza oven voor jou misschien wel de betere optie. Dus, waar en wanneer de volgende pizza avond?

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Ben jij een pizzaliefhebber?

Grote kans dat het antwoord ‘ja’ is als jij dit artikel hebt gelezen. Laat ons in een reactie weten wat jouw ultieme tip is om een pizza te bakken!

Lees ook:


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer