Ecoflow lanceert slimme robotmaaier, koelbox en airco

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Ecoflow smart

Ecoflow heeft een aantal nieuwe vooruitstrevende producten gelanceerd om het leven in en rondom huis makkelijker te maken. Dat is onder andere een robotmaaier, koelbox en airco.

Ecoflow

Ecoflow ken je misschien de powerstations. Deze draagbare accu’s worden steeds vaker verkocht en bieden een handige backup-stroomoplossingen, of kunnen natuurlijk buiten de deur gebruikt worden.

Maar Ecoflow heeft nog veel meer producten en daar worden vandaag een aantal items aan toegevoegd. Zo zien we onder andere:

  • Ecoflow Blade – slimme grasmaaier met aantal handige functies
  • Ecoflow Glacier – Draagbare koel-vries-combinatie met ijsblokjes-functie
  • Ecoflow Wave 2 – Draagbare airco met slimme functies

Ecoflow Blade

De Ecoflow Blade is een robotmaaier zonder draad. Dat wil zeggen dat je geen fysieke draden om het gazon hoeft te spannen om grenzen aan te geven waar de robotmaaier zijn werk moet doen.

De Blade verkent dus zelf het gazon en met de app kunnen de grenzen aangegeven worden. Verder is deze robotmaaier van Ecoflow uitgerust met een aantal camera’s.

Zo wordt deze niet alleen gebruikt om te maaien, maar kunnen er ook takken en bladen meer opgeruimd worden. Deze worden opgevangen in de speciale bak die achter deze robot grasmaaier is gemonteerd. Ook is de Blade uitgerust met de mogelijkheid om een 4G en E-Sim te gebruiken.

De Ecoflow Blade heeft een adviesprijs van € 2.999. Samen met de Lawn sweeper betaal je € 3699.

Ecoflow Glacier

Altijd al een draagbare koel-vries-combinatie willen hebben? Dit is je kans. De Ecoflow Glacier is eenvoudig mee te nemen. Deze draagbare koelbox heeft een inhoud van 38 liter en biedt op de accu 40 uur koeling of 10 uur als de temperatuur onder 0 moet zijn.

Daarmaast is de Glacier voorzien van een ijsblokjesmaker, die binnen 12 minuten klaar zijn. De accu is verwisselbaar, dus door deze om te ruilen onderweg kun je nog langer van koude producten genieten.

De Ecoflow Glacier kost € 1199 en er kan eventueel een extra accu aangeschaft worden voor € 299.

Ecoflow Glacier

Ecoflow Wave 2

De Ecoflow 2 is een draagbare airco, die gebruikt kan worden om te verwarmen en om te koelen. Met de add-on batterij van deze draagbare airco, kun je tot 18 uur koelen zonder dat je een stopcontact nodig hebt.

Verder heb je de mogelijkheid om zonnepanelen te koppelen aan deze Ecoflow Wave 2 om de accuduur verder te verlengen. De app geeft allerlei opties om de koeling of verwarming verder te finetunen.

Deze Ecoflow Wave 2 kost € 1.199, samen met de addon batterij wordt dit € 1.999.

Lees ook

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...