Slim tuinieren met app wordt mogelijk met Edyn

Slim tuinieren met app wordt mogelijk met Edyn

Tuinieren, voor de één heerlijke ontspanning, voor de andere een ‘moetje’ meerdere malen per jaar. Edyn is een slim systeem dat precies kan meten en doorgeven wat er nodig is, welke mest er gebruikt kan worden en wanneer de bloemen en platen water moeten krijgen. De Edyn Garden Sensor meet de temperatuur, vochtigheid en een aantal andere factoren en past hier zijn advies in de app op aan. Ook worden er tips gegeven over hoe en wanneer welke planten het beste ingezet kunnen worden via een app.

De Edyn Water Valve is een hulpmiddel bij het water geven van de tuin, deze zal aan de hand van metingen exact op tijd de planten voorzien van een verfrissende douche. Edyn Water Valve is volledig te integreren met bestaande systemen, handig. Edyn wil proberen de tuin slimmer te maken en nu alles connected is, waarom onze tuin niet. Edyn is te vinden op Kickstarter, de sensor kan aangeschaft worden vanaf een kleine € 60, samen zijn ze beschikbaar voor € 120.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo