Met de Pizzaiolo maak je lekker snel een heerlijke pizza, gewoon thuis

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

pizza uit oven

In ieder dorp of stad is wel een pizzeria te vinden. Smaakvolle pizza’s waarvan je proeft dat ze bij de echte Italiaan vandaan komen. Maar moet je voor een lekkere pizza altijd de deur uit? Welnee! Met de Breville Pizzaiolo maak je ze thuis is een speciale oven. Een pizza die net zo lekker smaakt als die van de Italiaan. Misschien nog wel lekkerder.

Heerlijke pizza in een paar minuten

Een pizza die je zelf mag beleggen zul je waarschijnlijk net wat meer speciaal vinden dan een pizza van een menukaart. Thuis beleg je je eigen pizza met alles er op en er aan om het vervolgens in de oven te doen. Normaal gesproken begint dan het lange wachten.

De Breville Pizzaiolo brengt daar verandering in. Deze krachtige oven haalt namelijk een temperatuur van 400 graden Celsius. Met die temperatuur is je pizza al binnen 3 of 4 minuten helemaal klaar.

De Breville Pizzaiolo is makkelijk in te stellen door de draaiknoppen die aan de voorkant bevestigd zijn. Het opwarmen van de oven gaat bovendien erg snel waardoor het gebruik van deze oven erg praktisch is. Dus of je nu voor een grote groep mensen pizza gaat klaarmaken, of simpelweg geen zin hebt om lang te wachten op je eten, de Breville Pizzaiolo helpt je hierbij!

Deze oven past overal

Groot voordeel van deze oven is dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Je hoeft er niets voor in te bouwen in je keuken of een extra tafel neer te zetten. De Breville Pizzaiolo is namelijk niet veel groter dan een normale magnetron en kun je dus gewoon een plekje in de keuken geven.

pazzaiolo oven

De oven is aan de binnenkant voorzien van roestvrij staal en dat maakt het erg onderhoudsvriendelijk. Als jij je heerlijke pizza opgegeten hebt is de oven makkelijk schoon te maken en berg je het op waar je maar wil. Een oven met kleine formaat past altijd wel ergens in de kast. Het aanschaffen van de Breville Pizzaiolo is daarentegen wel prijzig.

Je haalt de oven in huis voor 800 dollar, maar daarmee ben je wel verzekerd van overheerlijke pizza’s die binnen enkele minuten klaar zijn. Smakelijk eten!

Lees ook: 

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...