TomTom brengt runner en multi-sport GPS horloge op markt

In het voorjaar van 2013 heeft navigatiereus TomTom, het TomTom Runner horloge, en het Multi-Sport GPS horloge geïntroduceerd. Eerder waren ze een samenwerking aangegaan met Nike, om op die manier sporthorloges met GPS te kunnen gaan verkopen, maar nu proberen ze het zonder hulp van een groot sportmerk.

Allebei de horloges stralen eenvoud uit en bieden heel mooi in één oogopslag alle informatie die je nodig hebt over jouw prestaties. Met de One-Button Control is het horloge ook nog eens simpel te bedienen. Ze zijn beiden ongeveer 11,5 mm dik, en voorzien van Bluetooth. De batterij moet circa 10 uur meegaan, indien hij in de GPS mode staat.  De TomTom Runner en Multi-Sport GPS zijn al verkrijgbaar. Adviesprijzen zijn €169,95 voor het Runner model, en €199,95 voor het Multi-Sport model.

 

http://youtu.be/J-RsUAUDfpM

 

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer