Ideaal voor je vakantie: een tent die zichzelf repareert!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Een doorgewinterde kampeerder weet natuurlijk best hoe hij een tent moet repareren. En is de schade te groot, dan is er vast wel iemand te vinden die je erbij kan helpen. Maar gemak de dient de mens…dus tegen een tent die zichzelf kan repareren zeggen wij geen nee!

Oeps, een gat in het tentdoek…

Het kan iedereen een keer gebeuren: Je blijft hangen met iets scherps, zoals een haring of gereedschap, of er komt op een andere manier een gaatje of scheurtje in je tentdoek. Vervelend, want hierdoor is je tent direct niet meer volledig waterdicht. En als het kleine gaatje scheurt, kun je de tent aan het einde van je kampeertocht in de prullenbak gooien. Met de Imperial Motion NCT Tent is dát verleden tijd. Tuurlijk, er kan een gaatje in je tentdoek komen. Maar dankzij de briljante structuur van de stof, scheurt deze zeker niet verder. En mooier nog, door simpelweg over het gaatje te wrijven repareert het tentdoek zich en verdwijnt het gaatje volledig!

De ideale tent voor jouw volgende vakantie

De makers van de Imperial Motion NCT Tent weten waar ze het over hebben. Eerder maakten zij al kleding en tassen met de unieke zelf-reparerende eigenschap. Ook die zijn uiteraard perfect voor een kampeertripje! De tent zelf neem je ook makkelijk mee. Hij is lichtgewicht en door 1 persoon in een paar minuten in elkaar te zetten. Appeltje eitje dus.

De tenten gaan binnenkort in productie en worden eind dit jaar verwacht. Ben jij in 2019 één van de eerste die met een zelf-reparerende tent op pad gaat? Scoor dan nu jouw exemplaar voor een (omgerekend) bedrag van 170 euro. Niet duur voor een tent die eigenlijk nooit stuk kan gaan! Nu alleen nog even bedenken waar je volgende kampeervakantie naar toe gaat 😉

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...