Tent op zonne-energie maakt kamperen nog prettiger

Hadden we al eerder de Stingray, toch lijkt ons deze tent op zonne-energie het coolste kampeertentenverblijf dat we ooit zijn tegen gekomen. Als je een echt buitenmens bent moet dit concept je fenomenaal lijken. Vanwege zijn gewicht niet direct geschikt om mee te nemen tijdens lange trektochten, maar wel ideaal voor een vast stekje op een camping tijdens je vakantie.

Hij is ontworpen om er comfortabel in te kunnen slapen met maximaal 4 personen, maar zijn grootste voordeel is dat je mobiele apparaten via het ingebouwde zonnepaneel op het dak opgeladen kunnen worden. Geen gezeul dus meer op de camping, het wanhopig op zoek zijn naar een stopcontact of verlengsnoer.

Waar te krijgen?

Het is voor ons helaas onduidelijk waar deze tent te koop is en of hij zelfs wel leverbaar is momenteel, onze excuses. Maar vele kampeerders zullen heel gelukkig worden van deze innovatieve tent!

tent op zonne-energie

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer