Tennis Picker: ballen rapen is definitief verleden tijd

Tennis Picker: ballen rapen is definitief verleden tijd

Voor de tennissers onder ons hoort het er standaard bij, iedere keer weer bukken om 1 of meerdere ballen op te rapen. Helaas zijn er op recreatief niveau geen ballenjongens of -meisjes voorhanden.

Maar ook hiervoor was het natuurlijk wachten op een praktische oplossing. De ontwerpers Yu Yunjo en Andrew Kim bedachten een handig iets, de “Tennis Picker” waardoor tijdens het slaan van een balletje je niet meer hoeft te bukken en je knieën continue te belasten om iedere keer maar weer de bal van de grond op te rapen. Het schijnt dat bejaarde mensen magneten gebruiken om jeu de boules ballen op te pakken van het speelveld, nu is de Tennis Picker hier vergelijkbaar mee in de vorm van een strook klittenband die je met een plakstrip aan je tennisracket bevestigd. Met deze klittenband pak je elke willekeurige tennisbal makkelijk op van de grond.

De Tennis Picker is op dit moment nog in de conceptfase, maar lijkt een mooie toekomst tegemoet te gaan. Wij schatten zeker in dat zo’n creatieve en innovatieve vinding als deze zijn weg zal vinden in het vrijwel gehele tenniscircuit.

tennis picker

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo