Deze elektrische fiets maakt fietsen nóg leuker

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

stromer st1 x elektrische fiets

Elektrisch fietsen wordt steeds meer en meer de norm. We worden gewend aan luxe. Of dat dacht je… Totdat je deze elektrische fiets van Stromer ziet!

De opmars van de elektrische fiets

Elektrische fietsen zie je steeds vaker rijden in Nederland. Sinds een aantal jaar worden ze steeds populairder en van jong tot oud gaan mensen massaal op pad met deze fietsen. Fabrikant Stromer gaat een stapje verder.

Het nieuwste model, de Stromer ST1 X, is een elektrische fiets met de leukste snufjes.

Via: stromerbike.com

Sublieme fietservaring

De Stromer ST1 X is één van de meest revolutionaire elektrische fietsen die je vandaag de dag kunt vinden op de markt. Stromer omschrijft het zelf als de fiets die zorgt voor een sublieme fietservaring. Deze fiets haalt dankzij haar krachtige ondersteuningsmotor een snelheid van 45 kilometer per uur.

De fiets is in een aantal kleuren en in verschillende accusterktes verkrijgbaar. Zo kun je tegen een meerprijs kiezen voor een 800 Wh of 1000 Wh accu, in plaats van accu die standaard wordt meegeleverd van 600 Wh.

stromer st1 x elektrische fiets
Via move-messen.de

Wat deze fiets zo bijzonder maakt is onder andere de connectie die je kunt maken met je smartphone.

Via je smartphone krijg je live rijgegevens mee zoals je snelheid en inkomende oproepen, maar ook actuele GPS data zodat je nooit meer de weg kunt kwijt raken tijdens een van je fietsritten.

OMNI technologie

De fiets is voorzien van OMNI technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw fiets naadloos kan communiceren met je smartphone en zelfs Via je smartphone kun je bovendien op afstand de fiets op slot zetten of het alarm activeren.

Veiligheid boven alles en dat allemaal vanaf je smartphone. Zo geeft de fiets jou automatisch een signaal wanneer jij van de fiets wegloopt, maar nog niet op slot staat.

Via: stromerbike.com

Vanwege de kracht van de motor en de snelheid die met deze fiets te behalen is, is het verplicht om een helm te dragen tijdens het fietsen. Ook is het verplicht om een WA verzekering af te sluiten voor de fiets.

Stromer fiets kopen

Ben jij een fietsliefhebber, of zie je zo tegen fietsen op dat je je fietsbeleving graag wil verhogen? Dan is de Stromer ST1 X, die wordt verkocht vanaf een prijs van €4.999 echt iets voor jou (als je portemonnee het aan kan). Alle ogen op het fietspad zullen op jou gericht zijn!

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...