Sportauto’s koop je in Singapore uit een automaat

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

We kennen allemaal de automaten met snoepgoed en frisdranken. Je gooit er een muntje in en de snack of drank naar keuze valt met een smak naar beneden, waar jij het kunt pakken. Zo nu en dan tref je een automaat aan met een ongewoner assortiment. Van vers belegde pistolets en hele broden tot tijdschriften, speelgoed en kunst. Maar heel soms tref je wel hele bizarre producten in een automaat. Sportauto’s bijvoorbeeld.

Niet alles kan in een automaat…toch?

Bijna schreef ik ‘je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te koop via een automaat’. Maar dat gaat natuurlijk niet helemaal op. Er zijn heel veel producten die absoluut niet geschikt zijn om op die manier te verkopen. Al zijn de meningen daar over verdeeld. In Singapore nemen ze het lekker ruim met de inhoud van verkoopautomaten. Daar kun je nu terecht voor een echte – jawel – sportauto uit een automaat.

Snoepgoed voor de rijken: Sportauto’s in een automaat

Alsof het niets is koop je bij de garage in Singapore één van de 60 auto’s die in de automaat passen. Binnen slechts enkele minuten staat je nieuwe voertuig voor je neus. Bizar! Een prachtig opgepoetste oude Ferrari uit een machine is toch wel uniek. En met deze ongewone manier van verkopen claimt de eigenaar dan ook de grootste verkoopautomaat ter wereld te hebben.

Muntje er in en rijden maar!

Toch is de autodealer in Singapore niet de enige die op deze manier verkoopt. Een Amerikaans filiaal zorg er voor dat je nog meer het gevoel hebt dat je een ‘snoepje uit de automaat’ koopt. Bij die autodealer kies je de auto weliswaar online, maar krijg je wel een echte munt. De munt, die uiteraard een stuk groter is dan een gewone dollar, kun je vervolgens daadwerkelijk in de automaat doen om je auto te ‘pakken’. Te gek!

Zou jij een auto uit een automaat durven kopen?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...