Soundhawk laat je alleen nog maar datgene horen wat je zelf echt wil horen

Hele aantrekkelijke titel hierboven, klinkt als iets waarmee je alleen nog maar die gesprekken hoeft te horen die je ook echt graag wil horen. De rest simpelweg uitschakelen.

 

Kan dat dan? Ja, met de Soundhawk, een slim hoorapparaatje. Volgens slechthorende mensen doen de huidige in omloop zijnde gehoorapparaten niet goed hun werk. Dit zou met de Soundhawk eindelijk opgelost gaan worden.

Slimme sensoren

Vanwege ingebouwde slimme sensoren kan het apparaat namelijk onderscheid maken in soorten geluid, om je op die manier te laten luisteren naar datgene wat je ook echt wil horen. Met de app op je smartphone bepaal je dat helemaal zelf. Voor veel mensen lijkt dit een hele goede oplossing om dit onderscheid te kunnen maken en hun rust te geven in het volgen van een bepaald gesprek. Voor $ 279 is vernuftige apparaat als pre-order te reserveren via deze link. Bekijk de video hier beneden voor de werking.

soundhawk

http://youtu.be/XMZnVE0j4es

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer