SmartKapp: slim whiteboard deelt aantekeningen direct

Vergadering zijn er om ideeën te bedenken, problemen aan te pakken of een nieuwe koers te bepalen. Dit gebeurt vaak met behulp van een whiteboard, maar dat is niet bepaald interactief. De SmartKapp brengt daar verandering in.

SmartKapp1

SmartKapp

Met SmartKapp wordt ook het whiteboard slim en na het koppelen van de deelnemers, waar ook ter wereld, aan deze sessie, zien ze live de aantekeningen verschijnen op hun device. Of het nu een Android, iPhone of laptop is, het kan allemaal. Hierdoor is de concentratie tijdens de meeting veel groter, je hoeft immers zelf geen aantekeningen te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=-tei6aLNI5c

Alleen in Amerika

Aan het einde van sessie wordt deze gesloten en is het whiteboard offline beschikbaar voor elke deelnemer. Zo kun je ook op een later tijdstip nog eens terugkijken wat besproken is of ideeën terughalen. SmartKapp is niet goedkoop en vooralsnog alleen in Amerika te koop voor $ 899, zo’n € 722.

SmartKapp1

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer