Een smart bieropener die meteen meldingen stuurt naar je vrienden

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

smart bieropener

Het weekend en bier gaan vaak hand in hand. Het liefst proost je samen met een vriend op een goed weekend, maar het kan zomaar voorkomen dat je niet bij elkaar kan zijn. Deze smart bieropener is dan dé oplossing!

Een koelkast gevuld met bier

Zodra de vrijdagmiddag in zicht komt, zal de koelkast gevuld worden met flesjes van jouw favoriete biermerk. Het liefst kom je vervolgens samen met jouw vrienden bij elkaar. Als dat niet mogelijk is, zal je vanaf afstand met elkaar moeten proosten. Klinkt lastig, maar de BOx smart bieropener zorgt dat het écht kan.

Via: Kickstarter.com | HIKAMI , CC

BOx: een smart bieropener

De smart bieropener verzendt een bericht naar je vrienden, zodra jij een biertje opent. Hierdoor weten de anderen dat het ook tijd is om het weekend in te luiden. Zo hoef jij niet in je eentje te genieten van een koud biertje. Die vrienden die altijd beweren dat zij het dubbele van jou hebben gedronken? Geen schijn van kans meer: de meldingen van deze smart bieropener spreken de échte waarheid over de hoeveelheid flesjes die geopend zijn.

Via: Kickstarter.com | HIKAMI , CC

Mogelijkheden van de BOx-app

De BOx-app synchroniseert de smart bieropener met het internet. Je kiest zelf jouw vrienden uit die een melding mogen ontvangen. De app zal bij het versturen van de melding vragen om een laatste bevestiging. Vind jij het allemaal wel best en kunnen de meldingen altijd verstuurd worden? Dan kan je ervoor kiezen om de automatische modus aan te zetten.

smart bieropener
Via: Kickstarter.com | HIKAMI , CC

Een bier-leaderboard met je vrienden

Als kers op de taart heeft de BOx-app een leaderboard. Hiermee houd je bij wie van jouw vrienden de meeste bierflesjes heeft geopend. De app zal tussendoor berichten tonen om zo op een bewuste manier om te gaan met het drinken van alcohol. Voor sommige onder ons niet geheel overbodig…

Een smart bieropener van kwaliteit

De BOx bieropener is gemaakt van massief hout en roestvrij staal. Er wordt daarbij geen gebruik gemaakt van plastic of goedkope materialen. Het beste van alles: je hebt maar één hand nodig om een bierflesje open te kunnen maken. Proosten op afstand was nog nooit zo tof! De smart bieropener is verkrijgbaar via de website van de makers HiKaMi Digital.

In alle haast vergeten om je bier op tijd koud te leggen? Dit is dé oplossing om je bier in 60 seconden koud te krijgen. Proost!

smart bieropener
Via: Kickstarter.com | HIKAMI , CC

Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...