Deze slimme spiegel zorgt iedere dag voor de beste look

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Bij het aanbrengen van make-up sta je al gauw voor de spiegel in je badkamer of slaapkamer. Praktisch gezien zijn dat natuurlijk de beste plekken in huis. Maar het licht is meestal erg onnatuurlijk en komt totaal niet overeen met buitenlicht of sfeerverlichting op een feestje. Niet zo handig als het lijkt dus. Maar er is hulp onderweg! Met de slimme spiegel van Juno heb je altijd het juiste licht tijdens het aanbrengen van je make-up.

Altijd het beste licht dankzij de slimme spiegel

De slimme spiegel van Juno legt via bluetooth contact met je smartphone. Samen bepalen ze de lichtsituatie buiten en het daarbij passende licht voor het aanbrengen van je make-up. En de spiegel heeft nog meer handige features:

  • Standaard settings voor buitenlicht, kantoorverlichting en avondlicht.
  • Een ingebouwde ringlamp: De beste verlichting voor het maken van professionelere selfies
  • Het licht kan gedraaid worden om de spiegel te gebruiken als leeslamp.
  • De standaard is zo gemaakt dat je er kleine spulletjes op kunt bewaren. Handig voor bijvoorbeeld sieraden, je smartphone of haarschuifjes.

Beautybloggers zijn enthousiast

Beautybloggers en fashonista’s zijn lyrisch over de slimme spiegel. Zeker als je graag selfies maakt van je make-up is het natuurlijk ideaal: Eerst je make-up aanbrengen met het beste licht en daarna de ringlamp gebruiken om een perfecte selfie te kunnen maken. Wil jij voortaan ook goede verlichting op je kaptafel? Je kunt nu vast een slimme spiegel bestellen. Kosten? Je hebt er al eentje vanaf 64 euro.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...