Slaapproblemen? Muij to sleep, de app die je snel naar dromenland helpt

Slaapproblemen? Muij to sleep, de app die je snel naar dromenland helpt

Ach ja, we hebben er allemaal last van, zeker naarmate we toch wat ouder worden, steeds meer aan ons hoofd, vaak mindere zaken helaas. Het is de belangrijkste oorzaak van onze slaapproblemen, we moeten tegenwoordig steeds maar weer meer en meer. Rust aan je hoofd is een zeldzaamheid in deze huidige hectische en snelle tijd.

Waar ligt het allemaal aan dan? Wat dacht je van relatieproblemen, een te drukke agenda, geldzorgen, zakelijke beslommeringen, maar ook het checken van allerlei social media onderdelen, zeker vlak voor het slapen gaan, zorgt zeker voor de slapeloze nachten, weken of zelfs maanden achter elkaar. Het is zo belangrijk om gewoon even heerlijk te ontspannen voordat je gaat slapen, wil je eindelijk weer eens een keer lekker relaxed kunnen gaan slapen.

Muij to sleep

In Japan is er een merk, MUIJ, dat weliswaar voor merkloos staat (Mujirushi betekent in het Japans “zonder merk”), maar dat voor onze slaapproblemen een oplossing heeft in de vorm van een gratis app. Eigenlijk heel eenvoudig, maar wel uiterst efficiënt. Je kiest uit 6 verschillende geluiden, de een nog ontspannender dan de ander. Zo heb je de keuze uit vogelgekwetter, een knisperend houtvuur, bosgeluiden, golven, een waterval of een kabbelend bergbeekje. Elk geluid heeft de mogelijkheid de lengte qua tijd in te instellen; dertig, zestig of negentig minuten. Na die tijd stopt de app uit zichzelf.
De makers van de app  “MUJI to sleep” hebben er alle tijd en moeite in gestoken om de geluiden zo nauwkeurig mogelijk te laten klinken. Ze hebben alles zelf opgenomen en daarbij gebruik gemaakt van een speciale microfoon, die de vorm van een hoofd had. Dit om elk geluid zo natuurlijk mogelijk te laten klinken. Je kunt de app gratis downloaden voor Android en iOS in de diverse stores. Mocht je het helemaal perfect willen hebben, er is zelfs een speciaal ontworpen kussen te krijgen om nog rustiger te kunnen slapen. Bekijk de (eveneens ook ontspannende) video hier beneden om zelf te kunnen constateren hoe goed je slaapt als je gebruik maakt van de app met het kussen daarbij. Welterusten allemaal, slaap zacht (eindelijk)…

http://youtu.be/KIIsk_CcseA

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo