Eat this Apple: Samsung komt met fraaie Ativ Book 9 (2015)

Eat this Apple: Samsung komt met fraaie Ativ Book 9 (2015)

Ook al verkoopt Samsung geen laptops meer in Europa, toch worden ze nog steeds gemaakt. De Ativ Book 9 is een fraai exemplaar en overtreft zelfs de Macbook Air.

Samsung Ativ Book 9 (2015)

Samsung heeft de Ativ Book 9 officieel aan het grote publiek gepresenteerd, een ultrabook die makkelijk de concurrentie aan kan met de befaamde Macbook Air van Apple. Het 12,2 inch-scherm heeft een schitterende resolutie van 2560×1600, geloof ons, je zult geen afzonderlijke pixel meer zien. Daarnaast heeft Samsung een knappe prestatie geleverd om deze nog dunner te maken dan zijn grote concurrent uit de stallen van Apple.

Lees ook: Oude Macs hergebruikt in design-meubels

SamsungAtivBook9(2015)

De accuduur is eveneens indrukwekkend van deze kleine krachtpatser, je zou maar liefst 10,5 uur kunnen werken zonder dat deze opgeladen moet worden. Met de speciale modus is werken in fel zonlicht ook geen issue, maar vraagt wel meer van de batterij.

SamsungBookAtiv92015

Het geheel wordt aangedreven door de Broadwell Core M processor. De adviesprijs is 1199 dollaar waarbij je 4GB werkgeheugen en 128GB SSD krijgt. De 8GB/256GB gaat 1399 dollar kosten. Helaas zal deze niet in Europa verkocht worden, maar zoek je een reden om naar Amerika te gaan, dat heeft de Samsung Ativ Book 9 (2015) je deze gegeven.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo