Review: iPhone-hoesje en laptop-sleeve van het Nederlandse merk Mujjo

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

8.5
Aanschaffen

Er komen bijzonder mooie producten uit Nederland en daar besteden we dan ook graag aandacht aan. Toen ik de kans kreeg een Mujjo-telefoonhoesje en laptop-sleeve te reviewen, heb ik niet getwijfeld. De afgelopen periode heb ik beide gebruikt en daarom is het nu tijd voor de review! Daarnaast hebben we nog een drietal vragen gesteld aan de oprichter van het bedrijf.

Mujjo iPhone-case

De Mujjo iPhone-case die ik getest heb is de ‘Full Leather Wallet Case for iPhone X’, zoals hij op de website genoemd wordt. Het is een bruin hoesje, met achterop de mogelijkheid om pasjes op te bergen.

De pasvorm van een hoesje is in eerste instantie essentieel. Gelukkig past hij goed om mijn iPhone X en werken de buttons ook naar behoren. Op deze manier heb je dus weinig ‘last’ van het hoesje.

De kwaliteit van de Mujjo iPhone-case is erg goed en dat stralen ze ook uit. De verpakking is design-wise goed in orde en je hebt het idee een luxe product uit te pakken. Gelukkig wordt het vakje voor de pasjes niet steeds groter door gebruik, deze zitten er nog steeds stevig in.

Eén van de eigenschappen van leer is dat dit licht beschadigd en vervolgens ‘ouder wordt’. Dat is precies wat ik kan waarderen aan lederen hoesjes voor smartphones. Ze gaan er op termijn veel toffer uitzien, doordat je ziet dat ze gebruikt zijn. Dat gebeurt bij deze Mujjo-case uiteraard ook.

Concluderend kan ik zeggen: ik ben fan. Een mooi Nederlands design-product van echte topkwaliteit. Dit of een ander hoesje kopen kan ik de shop van Mujjo. Het gebruikte hoesje kost 49,90.

Macbook Pro laptop-sleeve

Voor mijn Macbook Pro 13 inch testte ik de ‘Sleeve for 13″ Macbook Pro – Tan’. Een sleeve bestaande uit zwart/donkergrijs in combinatie met een lederen ‘flap’ in het bruin. Een erg mooie sleeve, die perfect past om de Macbook 13 inch.

Alhoewel ik deze minder vaak gebruik dan de iPhone-case ben ik echt van deze sleeve gaan houden. Bijzonder stijlvol, een handige sluiting met een knipper en meer dan genoeg ruimte om een aantal extra dingen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een lader of muis.

Er zitten dan ook meerdere vakken in deze sleeve, zodat je alles goed kunt scheiden en er geen krassen ontstaan op de producten. Deze sleeve ademt ook kwaliteit en dat merk je ook bij het gebruik: hij voelt gewoon stevig aan.

Deze Mujjo sleeve trekt de aandacht: er waren meerdere mensen die vroeger welke sleeve het was en waar ze deze konden kopen.

Deze sleeve kopen doe je ook in de shop van Mujjo, mijn model kost 69,90.

Er is slechts één nadeel aan de Mujjo-producten voor mij en dat is dat ze weer retour moeten…

Op zoek naar nog meer hoesjes? Check onze review van de Nudient case.

Vragen aan Mujjo

We hebben ook de kans gekregen wat vragen te stellen aan Remy Nagelmaeker, Managing Director van Mujjo.

Waarom ben je met Mujjo begonnen? Wat is jouw missie?

Ik begon met Tom (als vrienden) en Robin (mijn jongere broer) trad al snel toe. Dit was vóór Mujjo, we hebben hiervoor nog twee andere projecten gedaan, maar Mujjo is ons eerste echte succes.

We zijn begonnen met het ontwerpen van touchscreen-handschoenen die (in tegenstelling tot wat er beschikbaar was) er goed uitzagen. Deze handschoenen bleken een groot succes en zijn te zien in vele belangrijke publicaties over de hele wereld. Kort daarna hebben we onze eerste collectie sleeves aangekondigd, zodat we de verkopen minder afhankelijk van het klimaat worden.

Het merk is snel gegroeid en blijft evolueren, maar Mujjo behoudt dezelfde passie voor het maken van prachtige ontwerpen.

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Absoluut de lederen wallet case voor de iPhone. Zodra je het gaat gebruiken, kun je niet meer zonder. Ik neem altijd een rijbewijs, bankpas en creditcard mee. Wanneer ik m’n huis verlaat, pak ik alleen mijn telefoon, dat is alles (en sleutels natuurlijk).

Hoe ziet de toekomst eruit voor Mujjo en welke producten worden vrijgegeven?

Op dit moment is ons doel om onze klanten tevreden te houden en de hoogst mogelijke kwaliteit producten te behouden. We hebben zeker plannen voor nieuwe producten in de toekomst. Een blauw leren wallet case, waar ik nu al een tijdje me loop. Hier ben ik erg enthousiast over en iets dat binnenkort op de markt komt.

Lees ook:

Pluspunten
Strak en doordacht design
Goede pasvorm
Nederlands product: zit goed in elkaar
Minpunten
Stevige prijs
Let op: leer werkt! (niet per se negatief)
8.5
Aanschaffen

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...