Nederlandse uitvinding opent eenvoudig iedere pot

Door

Redactie

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Redactie

Laatste update:

0

Niets is vervelender, dan een vastzittend deksel. Een Nederlandse vader en zoon hebben een erg handige gadget ontwikkelt, die iedere pot eenvoudig opent. De Quopener lost het vacuüm-probleem op, geeft je extra kracht past op verschillende potten!

Als je onbekend bent met het moeilijk tot niet open draaien van deksel op potten, heb je niet in de keuken gestaan. De nieuwe Nederlandse gadget zorgt dat dit probleem voorgoed verleden tijd is.

De Quopener

Natuurlijk waren er al verschillende tools om potten open te krijgen. Zo bestond er een keukenapparaatje om de vacuüm te verbreken of de meer bekende klem om je te helpen het deksel open te draaien. Vader en zoon hebben nu een nieuwe gadget ontwikkelt, die het beide kan, maar nog meer voordelen heeft!

Het grote voordeel van Quopener is, dat je niet meer zelf hoeft te draaien. Dankzij een slimme en innovatieve methode, draait de opener zelf het deksel van de pot. Het enige wat je moet is de hendels naar elkaar duwen. De ouderwetse kracht is niet meer nodig en je hoeft de pot niet stevig vast te houden!

Verschillende deksels en potten

De Quopener past op verschillende potten. Niet alleen de diameter van het deksel is variabel van 5- 9 centimeter, ook de vorm van de pot is geen probleem meer. Bovendien kun je de opener ook gebruiken voor potten die reeds open waren, maar weer plakken.

Nederlandse gadget

Vader en zoon, beide met engineering-achtergrond, hebben de Quopener hun eerste gezamenlijke project gemaakt en zijn op naar crowdfunding om het productie te brengen. De Quopener is op Kickstarter te vinden. Het project is inmiddels al genomineerd voor de ‘German Design Award 2019’. Dat belooft dus wat!

Lees ook:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...