Quitbit is slimme aansteker die je van het roken kan afhelpen

Quitbit is slimme aansteker die je van het roken kan afhelpen

De QuitBit is in eerste instantie een aansteker die nogal prijzig lijkt, maar als je een beetje goede wil hebt stop je door deze aansteker met roken en verdien je hem dus heel snel terug.

QuickBit is een elektrische aansteker die in een display laat zien hoeveel sigaretten je per dag opsteekt. Er is een bijbehorende app, waarop je kunt ingeven wat je streefgetal is qua sigaretten per dag, zodat je hier langzaam naar toe kunt werken. Ben je echt van de spartaanse mentaliteit, stel hem dan zo in dat hij je maar eens in de paar uur een vuurtje geeft!

Geen wondermiddel

Ga je hem aanschaffen en gebruiken, dan zul je wel voor je zelf besloten moeten hebben dat je ook echt wil minderen, of zelfs wil stoppen met roken. Maar deze innovatieve aansteker is natuurlijk zeker geen wondermiddel. Koop voor een paar centen een wegwerpaansteker en je rookt weer als vanouds, maar tevens houdt je je zelf natuurlijk wel hartstikke voor de gek, hier is de Quitbit ook niet tegen opgewassen. Heb je wel serieuze plannen om te stoppen, dan kan deze aansteker zeker een goed hulpmiddel zijn.

Hij werkt voor Android (vanaf versie 4.3) en Apple (vanaf de 4S) . Wil je meer weten, klik dan hier. Hij kost ongeveer € 72.

QuitBit QuitBit

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo