Printadvertentie laadt telefoon op met zonne-energie

Printadvertentie laadt telefoon op met zonne-energie

printadvertentie

 

Liggend op een mooi Braziliaans strand hoef je tegenwoordig, dankzij de laatste advertentie van Nivea Brazilië, niet meer de angst te hebben dat de batterij van je telefoon leegraakt. Wat namelijk in eerste instantie op een normale printadvertentie lijkt, blijkt ook erg functioneel te zijn: een slimme magazine advertentie waarmee je door middel van zonne-energie je smartphone weer kunt opladen.

Een idee van Giovanni + Draftfcb uit São Paulo, Brazilië, en gezien in het Braziliaanse magazine Veja Rio. De advertentie, bestaande uit een flinterdun zonnepaneel en een telefoon plug, promoot de nieuwe Sun lijn van Nivea. Het paneel is gemaakt van solar materiaal dat zonnestralen vangt, en deze omzet in energie voor je telefoon, die je aansluit via de speciale plug. Bekijk de advertentie (maar geniet ook vooral van het prachtige Braziliaanse strand) in de video hier beneden.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo