GO GO GO! Pokémon GO nu ook verkrijgbaar in Nederland en België!

GO GO GO! Pokémon GO nu ook verkrijgbaar in Nederland en België!

Hoewel Pokémon GO de wereld al heeft veroverd en ook Nederland en België daarbij zaten, was hier officieel nog niet verkrijgbaar. Vanaf vandaag wel!

Vanaf vandaag is het mogelijk Pokémon GO in Nederland en België te downloaden! De immens populaire augmented reality game heeft inmiddels de wereld veroverd, iedereen heeft al van het nieuwe spel gehoord, maar het was officieel nog niet verkrijgbaar in Nederland en België.

Pokémon GO: hoe speel je het spel?

Het spel wordt gespeeld met je Smartphone, waarbij je op zoek gaan naar zogenaamde Pokémons. Voor deze ‘augmented reality’ game heb je dus GPS nodig. Als je Pokémons gevonden hebt door rond te lopen, kun je ze vangen en trainen. Vervolgens kun je strijden tegen andere ‘trainers’ of kun je Pokémons ruilen. Sommigen vinden alleen het zoeken naar de grappige wezentjes leuk, anderen gaan echt tot het bittere einde en trainen/vechten er op los! Er zijn overigens voldoen installatie-instructies!

Inmiddels heeft het spel al de nodige publiciteit gehad. Zo zijn er al berichten van criminelen die de game misbruiken en kun je zelfs de verandering van Pokémon GO op de wereld aanschouwen!

Pokémon GO downloaden in Nederland / België

Eerder was alleen een zelf te downloaden en installeren versie beschikbaar voor Nederland en België. Vanaf vandaag kun je Pokémon GO downloaden uit de Play Store of App Store.

Via: Androidworld.nl

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo