Pingpongen met messen, levensgevaarlijk toch?

Pingpongen met messen, levensgevaarlijk toch?

Tafeltennis staat bij ons bekend als een zeer veilige sport. Naast het feit dat het veel op campings gespeeld wordt in de zomerperiode, is het ook een zeer serieuze wedstrijdsport, op de redactie weet iemand daar alles van.

Pingpongen met messen

Toch zijn er dan creatievelingen op deze wereld die graag op een andere manier willen pingpongen. Of is de term “thrillseekers” een betere term? Als je ziet dat ze met een batje slaan, en dan messen gebruiken in plaats van balletjes, dan is die term zeker terecht. De korte fragmenten op hun site zien er echt ontzettend spectaculair uit. Maar de vraag is, of het wel echt is, of toch trucage. Zo werd door oplettende kijkers gezien bij de video hier beneden dat het mes op 17 seconden eigenlijk al in het batje zit. Ook veel van hun andere stunts gaan misschien net iets te makkelijk om echt te zijn. Maar verzin het maar, indrukwekkend blijft het.

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo