Philips Hue lampen reageren op weer of als er doelpunt is gemaakt

Philps Hue, het persoonlijke ‘Connected Light’ LED-systeem heeft een app upgrade gepresenteerd met geavanceerde functies, die de lampen nog gemakkelijker en toegankelijker maken voor gebruik in huis.

De nieuwe Hue app (versie 1.1) kan via een smartphone of tablet verbinding maken met belangrijke internetdiensten, en dat betekent dat de Hue lampen nu kunnen functioneren als indicatoren voor het weer, aandelen, sportuitslagen, e-mail, social media en nog veel meer. De lampen kunnen zo ingesteld worden dat zij reageren op allerlei gebeurtenissen. Bijvoorbeeld kunnen ze van kleur veranderen als het gaat regenen, of gaan ze knipperen als een urgent mail- of Facebookbericht binnenkomt. Ze kunnen geleidelijk aangaan als de zon ondergaat, of zelfs gaan knipperen in de kleuren van je favoriete sportclub als die een doelpunt scoren. Dit kan met de internetautomatiseringsdienst IFTTT (If This Then That), die het mogelijk maakt om thuisverlichting op ontelbare nieuwe manieren te verbinden met de wereld.

Kijk hier wat je allemaal kunt met de Philips Hue lampen. Nu alleen nog hopen dat de lampen beter beschikbaar komen in Nederland.

Ook interessant
Review Ring Video Deurbel 2 + Chime Pro