Paradise Desk: het ultieme bureau

Paradise Desk: het ultieme bureau

Kabeltjes, snoeren en stekkertjes, ons bureau ligt er vol mee tegenwoordig. David Wrobel stoorde zich hieraan en heeft het Paradise Desk ontwikkeld, waarbij je bijna geen snoeren hebt, genoeg aansluitingen en andere kleine handigheden.

Paradise Desk

Paradise Desk is een Kickstarer-project en is, zoals de naam al doet vermoeden een paradijselijk bureau. Er zitten maar liefst 7 USB-poorten (3.0) in verwerkt en in allerlei kleppen en aansluitingen kun jij je draden en stekkers kwijt. Het oppervlakte is zo gemaakt dat je dit met praktisch elke muis kunt gebruiken en er weinig tot geen afleiding in de buurt is. De Paradise Desk zorgt voor de ultieme ervaring en is onder gericht op gamers. Dus ben je op zoek naar het ultieme bureau, dan kan Paradise Desk een uitkomst bieden, backen kan via Kickstarter.

Let wel, op de afbeelding lijkt het dat er Amerikaanse stekker-aansluitingen gebruikt zijn.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo