Op Düsseldorf airport wordt jouw auto netjes door robot geparkeerd

Op Düsseldorf airport wordt jouw auto netjes door robot geparkeerd

Op de dag dat je eigenlijk relaxed op vliegvakantie hoort te gaan, gaat er natuurlijk van alles mis. Door de haast misschien toch wel te laat, of files, verzin het maar.

En dan moet je ook nog snel die auto ergens parkeren bij het vliegveld. Als je via Düsseldorf airport reist, hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Lost meteen je probleem van slecht kunnen inparkeren op, zij hebben namelijk robots die dat voor jou verzorgen.

Zelfstandig

Geheel zelfstandig haalt de robot jouw auto op en parkeert deze met zijn draagarmen netjes op een vooraf geplande plaats. Het systeem is zo ingericht dat de garage zo praktisch mogelijk gebruikt wordt. Aan de hand van de bijbehorende app kun je daarna je auto weer uit de garage laten halen en zal hij precies op tijd klaarstaan aan de hand van je aankomsttijd. Gebruikers zijn tot nu toe erg tevreden over dit innovatieve parkeersysteem!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo