Zo film je unieke onderwaterbeelden terwijl je zelf droog blijft

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Benieuwd wat er aan de andere kant van de lijn gebeurd terwijl je aan het vissen bent? Dankzij deze slimme camera kan je het gewoon volgen!

Ben je ook zo benieuwd wat er onderwater gebeurd als je aan het vissen bent? De ene keer heb je groot succes en de andere keer wellicht wat minder. Door onderwater te filmen kun je bekijken wat de vissen van je aas denken en hoeveel vissen er voorbij zwemmen voor er eentje toehapt. En die onderwaterbeelden kun je nu zelf maken! Met de Water Wolf HD Underwater Camera.

Via: How to record your first video / youtube.com (capture) | Water Wolf

Dé camera voor vissers: Water Wolf HD Underwater Camera

De Water Wolf HD Underwater Camera is gemaakt voor vissers. Je bevestigd de camera dus ook aan je vislijn. Om het juiste lokmiddel te creëren kun je nog steeds een plug aan je vislijn bevestigen. Moet de camera wat zwaarder zijn, dan kun je ‘m gemakkelijk verzwaren met een klein gewichtje. Vissen is immers een precisiewerkje. Juist daarom is het zo leuk om beelden te maken van de onderwater wereld rondom jouw aas. Je kunt de beelden gebruiken om je lokmiddelen te optimaliseren voor het beste resultaat op jouw visstekje.

Via: How to record your first video / youtube.com (capture) | Water Wolf

Onderwaterbeelden van die mega-vangst

Het gebruik van de Water Wolf HD Underwater Camera is heel eenvoudig. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe je je eerste onderwaterbeelden vastlegt. Vergeet vooral niet de camera aan te zetten voor je de hengel uitwerpt. Zonde als die ene te gekke vangst per ongeluk niet gefilmd wordt.

Met een beetje geluk maak jij met de onderwater camera van Water Wolf binnenkort je eigen natuurfilm. Het onderwaterleven is enorm boeiend en dat kun jíj nu op video vastleggen. En dat terwijl je zelf gewoon droog op de kant staat! Benieuwd hoe dat er zoal uit kan zien?

Benieuwd wat voor onderwaterbeelden het vissen je oplevert? Je kunt de Water Wolf HD Underwater Camera bestellen vanaf € 133,90.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...