Zo heb je het nooit meer koud tijdens het kamperen

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Kamperen is leuk, maar een nacht in een koude tent doorbrengen niet altijd. Geen nood: met de Rumpl Puffe- bevries je nooit meer in je slaapzak.

Kamperen

Wie in Nederland woont en van kamperen houdt, komt vaak – letterlijk – van een koude kermis thuis. Want kamperen kan nog zo leuk zijn, het is in Nederland vaak wel een beetje te koud om de nacht in een tent door te brengen. Warme zomerdagen uitgezonderd natuurlijk. Zoek je graag de natuur op zonder dat je de nacht blauwbekkend doorbrengt? Dan is de Rumpl Puffe– iets voor jou. Een compact te verpakken deken die je kunt verwarmen (werkt op batterijen).

Via kickstarter.com

De voordelen van een Rumpl Puffe-

Daar lig je dan in je tentje, op of onder je Rumpl Puffe-. Dankzij de verwarmde deken is het heerlijk comfortabel. Maar daar houden de voordelen nog niet op. Want de deken tackelt gelijk nog een probleem waar je tijdens het kamperen tegen aan kunt lopen: het opladen van je smartphone, tablet of camera. Want ook daar zijn de batterijen van de Rumpl Puffe- heel geschikt voor. Jij lekker slapen en je telefoon de volgende dag weer klaar voor gebruik. En daar hoef je maar weinig extra’s voor mee te slepen.

Nog niet genoeg voordelen? Dan gaan ze bij Rumpl nog even door. Wanneer je de batterij-unit uit de deken haalt, kun je deze gebruiken als zaklamp. Eentje die wel 15 uur kan blijven branden (mocht dat ooit eens nodig zijn tijdens het kamperen). En als de batterij-unit uit de deken is, kan de deken gewoon in de wasmachine gewassen worden. Ideaal na een nachtje slapen onder de sterrenhemel of gewoon na veelvuldig gebruik. Niets lekkerder dan een fris gewassen én warme deken tijdens je volgende kampeertrip toch?

In dit filmpje worden alle voordelen van de Rumpl Puffe- uitgelegd.

Nooit meer koukleumen in je tent

De Rumpl Puffe- is lichtgewicht en compact verpakt. Je kunt kiezen uit twee kleuren en twee soorten vulling. De deken is te koop via Kickstarter, waar Rumpl al eerder succesvol nieuwe dekens introduceerde. Je bestelt er al eentje vanaf 280 euro. Waar gaat jouw eerste ‘verwarmde’  kampeertrip naar toe?

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...