Shoal is een drijvende tent om op het water te kamperen

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Genoeg van overvolle campings? Geen probleem met deze tent, je kan gewoon kamperen op het water. Daar is er altijd plek!

Tent op het water

Dat is precies wat de makers van de Shoaltent hadden bedacht. Ze hebben een tent ontwikkeld waarmee het mogelijk is om op het water te kamperen. De tent bestaat uit een aantal luchtzakken, die ervoor zorgen dat het geheel kan blijven drijven.

Via: youtube.com (capture) | Ethan Smith

Mooi pluspunt is natuurlijk dat je geen luchtbed meer nodig hebt om lekker zacht te kunnen liggen. De mensen achter Shoaltent geven daarnaast aan dat deze speciale slaapplek bestand is tegen de meeste weersomstandigheden. Hierdoor zul je niet door het kleinste briesje ineens een kletsnatte nacht meemaken. Bovendien kan het heel romantisch zijn, zo ’s avonds alleen in een bootje. Geen zin in romantiek? Wat dacht je van vissen! Deze tent is werkelijk perfect voor die-hard vissers.

Via: youtube.com (capture) | Ethan Smith

Daarnaast bestaat maar liefst 70% van onze aarde uit water. Zie de Shoaltent als jouw woonboot en je kan al peddelend op ontdekking gaan!

Jouw Shoaltent?

Nieuwsgierig? Zin om de Shoaltent eens uit te proberen? Dit filmpje kan je een heel stuk vooruit helpen. Er wordt uitgelegd hoe je de tent juist opzet (namelijk oppompen). Altijd handig om wat voorbereidingen te treffen!

De tent kopen

Wil je de Shoaltent kopen, dat kan op de website van het bedrijf. Voor 1499 dollar kun je de eigenaar worden van jouw eigen unieke ‘ik-slaap-op-het-water-tent’. Wie wil dat nu niet…?


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...