Mui: altijd op de hoogte met deze slimme plank in huis

Een aantal technologen uit de Japanse stad Kyoto hebben een fantastisch product uitgevonden voor in je woning. Deze Japanners van het bedrijf mui Lab ontwikkelen sinds de oprichting al technologieën voor innovatie gedreven toepassingen en producten. Met dit product, een heuse slimme plank, is het zeker weer gelukt!

Ontspannen weergave

Het idee is ontstaan doordat mui Lab zocht naar natuurlijke interactie en een ontspannen weergave van dagelijkse informatie. Niet langer constant bezig met je smartphone, maar juist overschakelen naar een natuurlijke gebruikersinterface. Het resultaat is een slimme plank!

Mui slimme plank smart
Via: Mui | kickstarter.com, CC

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Een natuurlijk gevoel

Deze plank is ontworpen met oog voor het zogeheten Calm Design. Afleidingen verdwijnen in dit design, waardoor je volgens het tech-bedrijf een beter gevoel krijgt. Het is dan ook niet voor niets dat de bedrijfsnaam mui Lab verwijst naar het Japanse woord voor een natuurlijk gevoel van je geest.

De slimme plank

Door de smart plank in je huis te hangen heb je beperkte aandacht nodig om de informatie te krijgen die je nodig hebt. De gebruikersinterface van hout kan zowel webinformatie weergeven als interface over andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan standaard informatie als de datum, de tijd, je agenda of de weersverwachtingen.

Mui slimme plank smart 2
Via: Mui | kickstarter.com, CC

De plank kan echter ook informatie geven over de temperatuur in je huis of de mogelijkheid om de lampen in je huis te bedienen. De plank een stukje persoonlijker maken als je geen behoefte hebt aan informatie? Dan kan je er een tekst naar wens opzetten!

Makkelijke communicatie

Daarnaast biedt de slimme plank de mogelijkheid om te communiceren met externe apparaten. Je komt thuis, ziet dat er nog een boodschap gedaan moet worden en klikt op de plank. De spraakopname wordt naar je partner verstuurd en het antwoord verschijnt direct op de plank. Geen smartphone die er in jouw SmartHome aan te pas hoeft te komen!

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Wat is de prijs?

De slimme plank is nog altijd in ontwikkeling. Je kan het product pre-orderen voor een bedrag van € 495. Deze prijs zal bij lancering van de plank alleen maar stijgen. Het is aardig wat geld voor een stuk hout, maar je kan er ook zeker veel meer mee dan je gewend bent!

Lees ook:


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer