Smart Mug: altijd de juiste temperatuur thee en koffie

Smart Mug: altijd de juiste temperatuur thee en koffie

Tegenwoordig wordt alles smart, dus waarom een simpele, ouderwetse mok niet. De Smart Mug brengt koffie en thee drinken naar het volgende level, of in ieder geval de kans op het verbranden aan hete thee of koffie. Deze slimme mok heeft een temperatuurindicator ingebouwd, ja echt!

Smart Mug

Smart Mug is een Kickstarter-project en geeft aan als de temperatuur een bepaald niveau heeft bereikt door middel van LED-indicators aan de zijkant. Hiermee is het mogelijk te welke temperatuur de drank heeft. Er zitten geen snoeren of accu’s in de Smart Mug, de energie wordt verkregen door de temperatuurswisselingen in de mok. Het doel is dat de Smart Mug meer dan 10 jaar meegaat. Voor 31 pond (ongeveer € 36) kun je er één kopen.

Smart Mug

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo