Deze kettingzaag past in je broekzak…als je durft

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Als het op gereedschap voor huis en tuin aankomt, zit je goed met het gereedschap van Bosch. De enorme collectie grote en kleine elektrische gereedschappen helpen je werkelijk bij iedere klus. Toch presteert Bosch het om zo nu en dan nog wat nieuws op de markt te brengen. Dit keer was het de EasyCut 12. Een elektrische kettingzaag…in pocket formaat.

Bosch EasyCut 12: een kleine kettingzaag

Eerlijk is eerlijk, Bosch noemt de EasyCut 12 zelf geen kettingzaag. Het is een elektrische zaag die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Maar wie de zaag goed bekijkt ziet, net als wij, vast ook dat het verdacht veel lijkt om een kettingzaag in het klein. Niet bepaald een gereedschap dat je graag in je broekzak stopt!

Via: Bosch stellt vor: EasyCut 12 mit NanoBlade-Technologie / youtube.com (capture) | Bossh DIY and Garden Deutschland

En misschien moeten we Bosch maar gelijk geven. De EasyCut 12 is inderdaad een zaag met vele mogelijkheden. Plankjes, balkjes en takken die je normaal gesproken met de handzaag zou zagen, zaag je nu met meer gemak en in korte tijd door. Handig voor snelle of spontane projecten waarbij plankjes op maat gezaagd moeten worden.

Een mooie aanvulling voor je gereedschapskoffer

De EasyCut 12 heeft een mini-zaagblad dat gemaakt is om trillingsvrij te zagen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Geschikt voor klusjesmannen dus, maar ook voor tuinmannen en hoveniers. En ondanks het kleine formaat van de ‘kettingzaag’, doet deze qua kracht en batterijduur niet onder voor ander gereedschap.

Interesse?

De zaag kost zo’n ca. € 80 en is zeker een aanwinst voor je gereedschapsset. Al is het maar voor de heb. 😉

Lees ook: Tuinieren wordt nóg leuker en eenvoudiger met deze 6 gadgets


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...