Met Moonlite lees je magische verhalen voor het slapengaan

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Verhalen vertellen met elektronische apparaten? Het klinkt niet leuk, maar Moonlite slaagt er toch in. De schaduwfiguren zijn prachtig.

Het lijkt een beetje onnatuurlijk: een verhaaltje aan je kinderen voorlezen met je smartphone in de hand. Echte voorleesboeken en sprookjes horen al jaren in het slaapritueel van miljoenen kinderen. En meestal is het juist een moment waarop iedereen even zonder elektronische apparaten zit. Om samen te genieten van het verhaal. Maar voor Moonlite maken we graag een uitzondering. Al was het maar omdat het ons doet denken aan de schaduwfiguren die we vroeger met onze zaklamp maakten…

Projecteer magische sprookjes en verhalen met Moonlite

Moonlite is een projector voor je smartphone. Je klikt ‘m over de flitser van je telefoon en gebruikt de zaklampfunctie om de plaatjes te projecteren op de muur of op het plafond. Iedere keer wanneer je de projector naar het volgende plaatje draait, slaat op je smartphone de bladzijde van het verhaal om en staat de tekst in beeld die je kunt voorlezen. Er zitten zelfs speciale geluidseffecten bij om je verhaal nog meer leven in te blazen.

Tijd voor een verhaaltje

Maak van verhaaltjestijd (en de daaropvolgende bedtijd) een feestje in plaats van een drama. Je kinderen zullen uitkijken naar de magische verhalen van Moonlite en vol verwondering luisteren en kijken. Het maakt ze rustig (wel zo fijn als ze bijna moeten gaan slapen), prikkelt hun fantasie zorgt voor fijne quality time van ouders en kind(eren).

Via: Moonlite Story Projector / youtube.com (capture) | Mastermind Toys Youtube Channel

Kijk jij nu al uit naar de blik in de ogen van je kinderen als je ze voorleest met Moonlite? De projector is te bestellen vanaf 35 euro en er zijn verschillende bundels met verhalen bij verkrijgbaar.

Lees ook: Kinderen en een typemachine: dat levert hilarische beelden op


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...