Litelok: lichtgewicht, flexibel en stijlvol fietsslot

Litelok: lichtgewicht, flexibel en stijlvol fietsslot

Met de vele lichtgewicht fietsen kan een zwaar slot een blok aan je been (of eigenlijk fiets) zijn. Litelok moet daar verandering in brengen en ervoor zorgen dat jouw geliefde tweewieler niet zal verdwijnen.

Litelok

Litelok is een lichtgewicht slot en weegt nog geen kilo, waardoor deze minder aanwezig zal zijn op de fiets als je onderweg bent. Door het doordacht uiterlijk is de Litelok makkelijk te buigen en af te sluiten zonder een sleutel te gebruiken. De makers hebben de nodige testen gedaan en claimen dat het een superveilig slot ook al is het gewicht vele malen lager dan bij de concurrenten.

We moeten daarnaast ook nog eens bekennen dat de Litelok er ook nog eens erg goed uitziet. Een interessant slot dat te vinden is op Kickstarter, steunen kan voor 80 pond, meer informatie op de site van Litelok.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo