LG Styler wasmachine reinigt je kleding terwijl het in de kast hangt

LG Styler wasmachine reinigt je kleding terwijl het in de kast hangt

De LG Styler wasmachine kast is misschien wel een soort van droom die nog daadwerkelijk ook echt uitkomt. Stel je eens voor dat je ‘s avonds je gedragen kleding in de kast hangt en dat je ze dan ‘s morgens weer heerlijk opgefrist eruit kunt nemen en aantrekken om ze opnieuw te dragen. Dat is de missie van de LG Styler in ieder geval.

De lange en smalle kast ( of wasmachine) heeft een strak design en kan overal discreet worden neergezet en geïnstalleerd, zelfs in de meest ruimtebesparende kleinere kamers. Je kunt hem inbouwen in je bestaande kast, of hem naast een bestaande kast plaatsen. De LG Styler wasmachine is speciaal ontworpen voor lastig te reinigen kledingstukken zoals colberts, broeken en jassen. Het apparaat oefent zachte maar effectieve technieken toe om vlekken, geuren en rimpels te elimineren en te laten verdwijnen in de stof. Er wordt gewerkt met stoom-sterilisatie methoden om ziektekiemen en bacteriën te doden, en het materiaal netjes glad te strijken. De LG Styler wasmachine kast kan zelfs worden gesynchroniseerd met een smartphone app, dus ook van afstand te bedienen. Hebben natuurlijk, ideaal! Klik op deze link voor meer informatie.

LG Styler wasmachine LG Styler wasmachine

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo