Met deze flexibele Lego tape kun je overal bouwen, zelfs ondersteboven!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

We hoeven je niet te vertellen dat Lego populair is en je er ontzettend veel mee kunt maken, maar toch zijn er beperkingen. Zo hebben Lego-blokjes altijd vaste vormen, maar daar komt nu verandering in dankzij deze Lego-tape.

Legotape?

Dat klinkt misschien zelfs een beetje oneerbiedig, maar het is eigenlijk tape waarmee je fantastische bouwwerken kunt maken. Hiermee wordt het dus mogelijk om op allerlei plaatsen Lego-bouwwerken te maken waar dat voorheen lastig was.

Deze hoeven dus geen vaste vorm meer te hebben. Als jij de behoefte hebt om golven te maken, dan is dat mogelijk met deze Lego-tape van designstudio Nimuno. Maar zo kun je hem bijvoorbeeld ook aan het plafond hangen of op je fiets vastplakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor het bouwen met Lego nog leuker en vooral creatiever kan worden.

Nimuno Loops

De officiële naam hiervoor is: Nimuno Loops. Eigenlijk is het Lego op een rol van rubber, die aan één kan gebruikt kan worden om bestaande Lego-blokjes op te bouwen en aan de andere kant ergens opgeplakt kan worden. Door de flexibele structuur van het rubber zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt en het mooie is: je kunt hem zelfs afknippen in het formaat dat je zelf wil.

Als je denkt dat je de enige bent die hier enthousiast van kan worden, dan heb je het mis. Ze hebben hier een succesvolle crowdfunding-campagne mee gedaan, waarmee ze 1,5 miljoen euro opgehaald werden. Deze is inmiddels al even achter de rug met één voordeel: de Lego-tape is vanaf nu gewoon breed verkrijgbaar.

Inmiddels zijn er ook andere merken op de markt:

Lego-tape kopen

De Lego-tape is inmiddels goed verkrijgbaar en dus ook in Nederland en België te bestellen. Wil jij aan de slag met deze nieuwe manier van Lego bouwen, dan kun je onder andere bij Amazon terecht, maar ook bol.com verkoopt een vergelijkbare tape.

Lees ook: Lay ‘n Go is ideaal voor iedereen die met Lego speelt

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...