Lay ’n Go is ideaal voor iedereen die met Lego speelt

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Iedereen heeft wel eens met Lego of Duplo gespeeld en we weten ook allemaal dat dit een flinke rommel kan geven. Overal Legoblokjes. De Lay ’n Go biedt hier een handige oplossing voor.

Lay ’n Go

Lay ’n Go is een grote tas, waarin je alle Lego-spullen kunt opbergen. Op zich niet zo spannend, maar zodra je deze uitpakt, wordt het direct een speelmat, waarop je aan de slag kunt met de Lego of andere bouwstenen of speelgoed. Ben je vervolgens weer klaar met spelen, dan kun je deze speelmat zo oppakken, dichtmaken en heb je direct alle Lego opgeruimd. De Lay ’n Go zet je vervolgens in een hoek of kast en je hebt nergens meer last van. Geen kleine blokjes of ander rondzwervend speelgoed.

Lees ook: LEGO-kantoor: hier wil je werken

De originele Lay ’n Go is te koop op Amazon, maar ga je liever voor een alternatief, dan is er genoeg te vinden op Aliexpress, uiteraard voor een fractie van de prijs.

 

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...