Laat je camera vliegen voor de beste selfies

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ben je klaar om wat meer creativiteit te gebruiken bij het maken van je selfies? Dan kun je de selfiestick wel aan de kant leggen. Nadat we je eerder al vertelden over de selfies maken met drone Nixie, laten we je vandaag de AirSelfie zien.

AirSelfie is een vliegende camera met heel veel mogelijkheden

De AirSelfie is niet zomaar een vliegende camera. Het is enige vliegende camera die je mee kunt nemen in een (speciaal) hoesje om je smartphone. En met die smartphone kun je de camera vervolgens ook bedienen, dus je hebt alles in één keer bij de hand.

Er zijn 3 manieren waarop je de Airselfie kunt laten vliegen, allemaal aangestuurd via een speciale app:

  1. Selfie
    Met slechts twee knoppen beweeg je de AirSelfie dichterbij of verderaf om de juiste foto te kunnen maken.
  2. Selfie met joystick
    Deze stand geeft je meer opties omdat je de camera van positie kunt veranderen met een virtuele joystick op het scherm van je smartphone. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op.
  3. Vliegen
    Laat de camera horizontaal vliegen voor een foto van bovenaf. De perfecte positie voor de foto gevonden? Airselfie kan zichzelf compleet stil in de lucht laten hangen om de foto te maken zonder beweging.

Gelijk je foto’s delen

En het wordt allemaal nog mooier en makkelijker. Ben je klaar met fotograferen? Laat de camera dan terug in je hand landen, zodat je ‘m direct weer kunt opbergen in de cover van je telefoon. Via wifi kun je de foto’s gelijk op je telefoon downloaden zodat je ze direct met je vrienden kunt delen via whatsapp, e-mail of social media.

Wie er snel bij is en de AirSelfie nu bestelt via Kickstarter, heeft de handige camera zo snel mogelijk in bezit voor een bedrag vanaf 167 euro. Een koopje voor alle selfiefans, hobbyfotografen en gadgetliefhebbers!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...