Een slim deurslot als KeyWe biedt voordelen, die niemand kende

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

KeyWe slim slot

Een slim deurslot op je eigen voordeur. Het klinkt handig. Maar ergens kun je je afvragen of het wel nodig is. Al tientallen jaren openen we deuren met een sleutel…dat werkt toch ook? Maar wat als je deuren kunt openen met een wachtwoord. Of als de deur vanzelf open gaat, omdat het slimme slot via bluetooth ziet dat jij er aan komt. KeyWe doet dat én nog veel meer. Super slim dus.

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk hebben we het al eerder gehad over een slimme deurbel, maar hier gaat het om een slot. de makers van het KeyWe slimme deurslot gaan voor veiligheid van jouw huis of kantoor. Om het slot te bedienen werk je met zelf ingestelde wachtwoorden. Dankzij de connectie met je smartphone krijg je alerts als iemand je deur binnengaat (en dus het slot heeft geopend), maar bijvoorbeeld ook wanneer iemand het huis verlaat en vergeet de deur op slot te doen. Dan hoef je niet zenuwachtig te hopen dat inbrekers je huis voorbij gaan. Met de app van KeyWe sluit je de deur alsnog, via je smartphone.

Slim deurslot Ook handig voor Airbnb

Krijg je regelmatig gasten over de vloer, dan kun je de KeyWe daar op laten inspelen. Je kunt bezoekers een eenmalige code sturen waarmee zij zichzelf kunnen binnenlaten. Blijft iemand wat langer, dan kun je ook een periode selecteren waarin de gast het slot mag openen. Dat maakt de KeyWe het perfecte slot voor eigenaren van een Airbnb. Heen en weer rijden om de sleutel te overhandigen is verleden tijd. Het toesturen van een simpele code is genoeg. Op diezelfde manier kun je trouwens ook mensen van een afstandje binnenlaten in bijvoorbeeld je kantoor. Dan kunnen je collega’s vast aan het werk terwijl jij thuis nog even rustig je ontbijtje opeet.

Wat als…

Aan nieuwe techniek moeten we altijd even wennen. Het gebruik roept dan ook vaak vragen op: “Wat als de stroom uitvalt?”, “Wat als het een keer niet werkt?”. Geen nood. Voor de zekerheid krijg je bij jouw KeyWe een gewone sleutel. Die moet je dan natuurlijk wel bij je hebben 😉  Het slimme slot is trouwens gemaakt van hetzelfde materiaal als waar vliegtuigen van gemaakt worden. Je hoeft dus niet te denken dat de eerste de beste inbreker het kastje zomaar kan stukslaan.

https://youtu.be/K97Mccx63vM

Beveilig deze zomer je huis met KeyWe

Is de KeyWe de slimme gadget waarmee jij je huis, kantoor of Airbnb wil beveiligen? Je kunt deze zomer nog eigenaar zijn van het handige kastje. Bestel via Kickstarter, waar het slimme slot een grote hit is en betaal ±85 euro voor een slim deurslot voor op jouw voordeur.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...