Veilig navigeren met dit futuristische projectiescherm van HUDWAY Drive

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

Dat het gebruik van de telefoon achter het stuur gevaarlijk is, hoeven we je niet meer uit te leggen. Toch zijn er dagelijks nog steeds ongelukken die ontstaan door onoplettendheid. In een maatschappij waarin we zo ontzettend snel afgeleid zijn, kunnen bepaalde gadgets ons gelukkig helpen om onze aandacht er in de auto bij te houden. De HUDWAY Drive is zo’n gadget die daar heel goed in is.

Navigeren met head-up display

De HUDWAY Drive is een head-up display waarbij je je ogen nooit meer van de weg hoeft te halen. Dat komt onder andere door het ingebouwde navigatiesysteem dat de instructies op je voorruit projecteert. Daarbij kunnen ook steminstructies gegeven worden waardoor je nooit meer een afslag mist. Daarbij word je op de hoogte gehouden van notificaties van je favoriete apps, zodat je daar nooit meer je telefoon voor hoeft te pakken.

Hudway Drive
Via: hudway.co

Keuzemenu voor widgets 

Wat leuk is aan de Drive, is dat je het display volledig kunt personaliseren. Wil je de snelheid, de windrichting en de tankinhoud zien? Geen probleem. Ruil je één dan die drie liever in voor constant zicht op de temperatuur, je gemiddelde snelheid of de klok, dan behoort dat ook allemaal tot de mogelijkheden.  

Daarnaast biedt het platform van de Drive ook nog ruimte voor add-ons. Je kunt namelijk kiezen uit bijvoorbeeld een achteruitrij camera die automatisch de camerabeelden op de projectie laat zien wanneer de auto in z’n achteruit wordt gezet. Ook is er een optie om thermale nachtvisie te installeren en camera’s aan de zijkant van de auto’s de plaatsen.  

Ook voor je Smartphone

HUDWAY heeft ook een versie speciaal voor je Smartphone, waar deze wordt gespiegeld of (met behulp van een speciale app). Deze HUDWAY Glass hebben we eerder al besproken en is wat goedkoper dan de cast. Deze moet dan ook niet aangesloten worden op stroom of (eventueel) je navigatie of boordcomputer.

Veilig de weg op

De Hudway Drive lijkt een interessante stap te zijn voor automobilisten die niet in de nieuwste auto willen rijden om van dit soort technische snufjes voorzien te zijn. Met deze technologie kan iedereen een stuk veiliger de weg op en draagt HUDWAY met deze gadget zeker bij aan minder ongelukken op de weg. Het vergelijkbare HUDWAY cast kun je inmiddels online bestellen, al kan deze verschillen van de de Drive.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...